Поющая палитра на $ 80-$ 1500 Ръчно рисувани учители, Художествени академии - 3 Картини с маслени бои Корабокрушение на Дон Хуан Эжен Дьолакроа Арт Декор на платно - Изве?
Новинка

Поющая палитра на $ 80-$ 1500 Ръчно рисувани учители, Художествени академии - 3 Картини с маслени бои Корабокрушение на Дон Хуан Эжен Дьолакроа Арт Декор на платно - Известни произведения 01

BGN 0.67

В магазина

Ние създаваме произведения на изкуството, които се вписват в начина ви на живот, и си сътрудничи с много преподаватели в колежи и национални университети изобразително изкуствоНашата изработени по поръчка на копието е предмет на колекционерска стойност и елегантен подарък за вашето семейство и приятели. 3, Издърпа / рамкиране : снимка ще бъде безопасно да се навива в тубус за рисуване. 2, Материали : Ние използваме висококачествени материали, включително ленено платно, сертифицирани маслени бои на реномирани марки, подходящи европейският стандарт EN71-3, Royal UKAS и американския стандарт ASTM Г.Искате ли да имате повече възможности за избор?Моля, посетете нашия фирмен магазин и изберете от 30 000 шедьоври.Живопис с маслени бои ръчно изработени върху платно движения на четката.Съотношението на дължината към широчината на всяка картина различно, тук изброяваме само най-често използваните размери.Тази известната картина се намира в колекцията на музея. Това е гаранция за получаване на художествени резултати и съхранение в продължение на сто години. 4, Размери : 1 инч = 2,54 виж се Приемат нестандартни размери, максимум от 118 х 787 инча (300 х 2000 см).Това също е един чудесен избор като художествен декор на платното за вашите стени. 100% гарантирано Удовлетворение!Ние ще ви изпратим снимки и ще продължим да работим усърдно, докато не сте доволни.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.За да се постигне най-добрия художествен ефект, бихме могли леко да коригира размери, за да отговарят на първоначалните пропорции.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират