Cabilock Кутия за съхранение Баня, Кутия За съхранение на Грим, Органайзер за Бижута, Прозрачна Играчка за Баня, Органайзер за баня, 3 бр., Мини-Вана, препарат за съдове, К?
Новинка

Cabilock Кутия за съхранение Баня, Кутия За съхранение на Грим, Органайзер за Бижута, Прозрачна Играчка за Баня, Органайзер за баня, 3 бр., Мини-Вана, препарат за съдове, Калъф За съхранение на Грим, Плот, Държач за

BGN 1.00

В магазина

Пластмасов държач за сапун : Органайзер за козметика - хубав подарък на ваш близък за рождения ден, годишнина, Ден на майката, Ден на СвИнформация за Товарахдомовой калъф за съхранение Контейнерът е изработен от висококачествен материал, кутия за съхранение на сигурен и траен в употреба.Модел мини-бани : Здрави материали и добра изработка на производство осигуряват нейната издръжливост и практичност.Кухненски шкаф за баня : поставка за грим, изработени във формата на бани, много добра и креативна. Валентин, Коледа.кутия за съхранение на Предмет, специално предназначени за съхранение на химикалки, кисточек за грим, химикалки или други стоки от първа необходимост. - Може да се съхранява вашите аксесоари организиран начин, където и да е в банята или в спалнята, нито се е намирал на държач за сапун за мини-вана. -Размер : Кутия за съхранение с отделения 12,00 X6,80 X6,00 см /4,72 X2,67 X2. - Добър подарък за вашите близки за рожден ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св.Тя напълно предпазва вашето сапун и допълва всеки домашен интериор.Вана за хамстер : препарат за съдове за баня : Тази сапунерка извършва под формата на мини-вана със златист дизайн, който е красив и привлекателен.Пратката включва 3 бр.Кухненски шкаф за баня : поставка за грим, изработени във формата на бани, много добра и креативна. -Цвят : Златист титуляр за съхранение на козметика -Материал : Пластмасов държач за химикалки - Можете да го използвате за съхранение на каквото и да е, например грим или други малки всячины или бижута, е много полезен прозрачен органайзер за бижута.Вана за хамстер : препарат за съдове за баня : Тази сапунерка извършва под формата на мини-вана със златист дизайн, който е красив и привлекателен.Пластмасов държач за сапун : Органайзер за козметика - хубав подарък на ваш близък за рождения ден, годишнина, Ден на майката, Ден на Св.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират