AXOIN HZH Баня, Тоалетна, Багажник за Сешоар, Безплатен Перфорационная Стойка За Съхранение, Стенни Държач За Сешоар, Стойка за Сешоар (Розов цвят)
Новинка

AXOIN HZH Баня, Тоалетна, Багажник за Сешоар, Безплатен Перфорационная Стойка За Съхранение, Стенни Държач За Сешоар, Стойка за Сешоар (Розов цвят)

BGN 8.28

В магазина

Висока носеща способност не се страхува от паданеПодходящ за повърхността на стените : гладък като стъкло плоча от неръждаема стомана, лъскав мрамор, гладка керамика.Подходящ за повърхността на стените : гладък като стъкло плоча от неръждаема стомана, лъскав мрамор, гладка и теракот.Подходящ за повърхността на стените : гладък като стъкло плоча от неръждаема стомана, лъскав мрамор, гладка и теракот.Екологично чист полипропилен материал, издръжлив. -Комплексно използване за освобождаване на място.Name : Мултифункционална поставка за вентилатори Материал : PP Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж 2.Екологично чист полипропилен материал, издръжлив. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основната полк със стоки, други декорации не се продават по цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.Екологично чист полипропилен материал, издръжлив. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. -Комплексно използване за освобождаване на място.Висока носеща способност не се страхува от падане.Никакви удари юмрук и никакви щети на стената.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират