NUOBESTY 1 бр., фън шуй, Детско съоръжение за съхранение, Прасе, Очарователен резервоар цветове Бичи мляко, Чудесен Детски подарък, Пари, Рожден Ден, Монета, Фигурка на Кр?
Новинка

NUOBESTY 1 бр., фън шуй, Детско съоръжение за съхранение, Прасе, Очарователен резервоар цветове Бичи мляко, Чудесен Детски подарък, Пари, Рожден Ден, Монета, Фигурка на Крава, Гърне, Нова година, Декорация във формата

BGN 1.67

В магазина

Спестовна банка за животни : това може да е подарък на детето си за рождения ден, е детска играчка, инструмент за управление на финансите на дететоДетска касичка : Това е един уникален и креативен подарък, вашите малки момчета и момичета ще се радвам да получа тази касичка. - Покриване на спестовната банка може да се отвори, което улеснява извличане и поставянето на монети в прасенце на едър рогат добитък. -Материал-калай, и я лесно да се деформира, забавна и мультяшная кутия за съхранение на децата.55 инча Лидице прасенце.Подарък за китайската Нова година : Очарователен дизайн с изображение на крава може значително да привлече вниманието на вашето дете, е много забавен и очарователен.Спестовна банка за животни : това може да е подарък на детето си за рождения ден, е детска играчка, инструмент за управление на финансите на детето.Китайски подарък-талисман : това е един чудесен начин за запазване на първите монети на вашето дете, а също и развитие на играчка за децата, да се научат да управляват парите си.Касичка за млякото на крави : Този продукт е направен от ламарина, лек и предназначен за продължителна употреба.Осъществяване на Списък 1 x кутия за пари Характеристики -Тънка работа, прозрачна фигура на крава, пръски боя, ярки цветове, китайски подарък-талисман. - Дизайн с голям капацитет, ви позволява да спестите, като банкноти и монети и т. - Материал : Скулптура на бик от калай.Подарък за китайската Нова година : Очарователен дизайн с изображение на крава може значително да привлече вниманието на вашето дете, е много забавен и очарователен. Подарък за Китайската Нова година.Касичка за млякото на крави : Този продукт е направен от ламарина, лек и предназначен за продължителна употреба.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират