Машина за приготвяне на Shawarma Ли Бай, се Скара за Кебаба, Газова Оттичане Бройлери, Гироскопическая Месо Колело с 2 Горелки за Ресторант, Дом Градина (Регистриран Пат?
Новинка

Машина за приготвяне на Shawarma Ли Бай, се Скара за Кебаба, Газова Оттичане Бройлери, Гироскопическая Месо Колело с 2 Горелки за Ресторант, Дом Градина (Регистриран Патент за дизайн)

BGN 158.14

В магазина

А антикорозионна принадлежности може да се използва многократноIt лесен за непосредствена употреба с газообразным метан, е необходимо само да замени клапан, ако искате да използвате с природен газ. Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана Напрежение : 110 / 60 Hz Газ : LPG / NG Тегло : 5 кг Тегло при транспортиране : 8 кг Размери : 295 x 270 x 490 мм Инструкция за експлоатация : 1.(Регистриран патент за промишлен образец). Професионален дизайн - Удобна машина с капак, да се върти плавно и мощно, без шум.Голям капацитет - Машина за приготвяне на донер-кебаба е предназначена за едновременно пече се 10 кг или повече месо. Включване на прекъсвач. Проверете дали напрежението на източника на захранване напрежение на продукта, както и дали ключа за захранване на потребителя и предпазител заявка мощност на машината. Ако в газови форсунках някакви проблеми, не демонтируйте на уреда, а се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти за ремонт.Това би могло да бъде събрание на 5-6 човека да се насладите.Му могат да се сменят в продължение на дълго време. Моля, обърнете внимание : 1.А антикорозионна принадлежности може да се използва многократно.It е забранено да се сложи прахан и експлозиви в близост до машината и да се съхранява в закрити помещения с подобрена вентилация.С регулируема температура, пилешки шаурмой бързо приготвяне и на месо, с гироскопом, вкусен и полезен. Почистете пишеща машина и сложете месото на поставка.С дюза за подаване на газообразен пропан.Ефективно отопление- Идва с 2 котлона, осигуряващи ефективно отопление и въртяща група, която равномерно обжаривает във всички посоки, но същевременно консумира по-малко енергия.Място за приготвяне на shawarma - Компактна скара за shawarma размер на 11,61x10,63x19,29 инча обикновено се използва на много места, за печене и за много семейства в страната, готвене на открито, барбекю в градината, къмпинг и т.Голям капацитет - Машина за приготвяне на донер-кебаба е предназначена за едновременно пече се 10 кг или повече месо.С дюза за подаване на газообразен пропан.Дълъг срок на експлоатация - Този скара за shawarma е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е била здрава и не поддавалась деформация.

Характеристики на офертата

Material:
Stainless Steel
Voltage:
110V/60Hz
Gas:
LPG/NG
Weight:
5 kg
Shipping Weight:
8 kg
Dimension:
295 x 270 x 490mm
Operation Instruction:
1.Check if the power supply voltage is consistent with the product voltage,and whether user’s power switch and fuse are in conformity with the request of machine’s power.:
2. Clean the machine, and place the meat onto the holder.:
3. Turn on the switch.:
4. Wait a few minutes , and you will get the perfect meat.:
Notice:
1.It is forbidden to put the tinder and explosive nearby the machine, and keep it in the environment with the superior ventilation.:
2.All operations should ensure the safety of the situation, if failure occurs on the machine, which must be repaired immediately.:
3.All the service and maintenance operation must be carried out after the power supply is cut off.:
4.If there is some trouble in gas nozzles, do not dismount the machine,and contact our customer service to repair.:
5.6 months international seller warranty is valid for customers.:
6.It is easy anf directly use with Methane gas , only need to change the valve if you want to use with Natural Gas. :
7.Feel free to contact us if you have any question, at your service.:

Клиентите също избират