Наплечная поставка за йога Unicey, дебел нескользящий подложка за упражнения и Фитнес, 1/4, килимче за Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)
Новинка

Наплечная поставка за йога Unicey, дебел нескользящий подложка за упражнения и Фитнес, 1/4, килимче за Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

BGN 2.67

В магазина

★ Размер ★ 72x24 инча /183x61 см x 0,6 cm (дебелина 0,6 виж) ★ Вид на материала ★ килимче за йога, изработена от висококачествен материал, TPE, TPE е с висока плътност и еластичност ✔[Инструкция за почистване] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване. ✔ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление.✔ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода.Материал TPE 100% нетоксичен и безопасен за използване. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Бъдете внимателни, не го излагайте на продължително излагане на слънце.Имаме множество шаблони. ★ Област за печат ★ Еднопосочна печат ★ Бележки ★ Моля, обърнете внимание, че размерите могат да варират в зависимост от размера.Не съдържа ЕВА, PVC, не е токсичен и не съдържа вредни химикали. ✔ [Описание опаковка] : Нашият мат предлага безплатен цилиндрическим чанта за съхранение и каишка за съхранение.След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.Това е по-скъпо в производството, но то по-безопасно и по-мек, в сравнение с традиционните постелки за йога от екологично чист PVC и ЕВА, без никакви вредни химикали.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират