uxcell 8,26-Инчов Кука за Обезкостяване на Месо с Т-Образна дръжка, 4 бр. Куки за Месо, Неръждаема Стомана, Кухня, Месните Магазини, Ресторант, Магазини, Барбекю, Инструмен?
Новинка

uxcell 8,26-Инчов Кука за Обезкостяване на Месо с Т-Образна дръжка, 4 бр. Куки за Месо, Неръждаема Стомана, Кухня, Месните Магазини, Ресторант, Магазини, Барбекю, Инструменти

BGN 1.40

В магазина

{Специален дизайн} : Този мясницкий кука за обработка на месо с остър връх, подходящ за пробиване и окачване на месоОстър писец позволява лесно да се реже на месо и здраво улови го за бързо рязане.Куката леко заострен, моля, бъдете внимателни при използването му.Материал - Кука за месо, изработен от неръждаема стомана с поцинкованата повърхност, която не податливи на корозия, която е здрава и издържа дълго време, я не е лесно да се съборят или да се огъват.Моля, бъдете внимателни при използване на куката, за да не се надраска ръце.Дизайн - Благодарение на Т-образна дръжка този кука за обработка на месо е удобен за хващане, той не се плъзга и устойчив на абразия, което спестява разходи за труд. {Mailto включва} : 4 х Куки за месо.{Спецификация на продукта} : Дължина : 210 мм / 8,26 инча; Ширина : 100 мм / 3,93 инча; Дебелина : 10 мм / 0,39 инча; Ширина на отвора : 75 мм / 2,95 инча.Подходящ за колбаси, готвачи, meatpacking предприятия, пушени колбаси, за приготвяне на храна. {Материал} : Нашите куки за месо са изработени от неръждаема стомана, тя е трайна, устойчива е на корозия и притежава висока твърдост, висока носеща способност и продължителна експлоатация. {Широко приложение} : Закачалки за месо на скара, обикновено се прилагат за окачване на месо, пиле, риба и други храни в ресторанти, хранителни магазини, супермаркети, хранителни пазари, месарски магазини, магазини за барбекю и така нататък.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират