Подложки HAFIDI, произведени по поръчка за Kia Forte 2022 2023 2020 2021 2019, Защита от всякакви метеорологични условия, TPE, Нескользящие автомобилни Подови настилки, подходящи за п?
Новинка

Подложки HAFIDI, произведени по поръчка за Kia Forte 2022 2023 2020 2021 2019, Защита от всякакви метеорологични условия, TPE, Нескользящие автомобилни Подови настилки, подходящи за преден и 2-ри ред, Пълен комплект

BGN 68.50

В магазина

Ние обещаваме да ви направим така, че всеки клиент е доволенНевероятно лесно за почистване.В процеса на проектиране са били взети под внимание на такива детайли, като дроссельная клапата и спирачката, които не влияят върху вас по време на шофиране. 【ЗАЩО ИЗБРА HAFIDI】 Автомобилни постелки за пода, осигуряват защита от всякакви метеорологични условия.Материал TPE не само отлично се усеща на ръката и се отличава с висока износоустойчивост, но и не се деформират и не се напуква дори при горещо и студено време, защита на пода на вашия автомобил за дълго време. Автомобилни постелки включва предни и задни редици.【Индивидуална засаждане】 подложки HAFIDI са подходящи за Kia Forte 2019 2020 2021 2022 2023.Продуктите включват в себе си. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Подложки HAFIDI, устойчиви на петна, водоустойчив, издръжлив и лесен за почистване.Осигурете на вас и вашето семейство-комфортни условия в колата., И добре защитават пода на колата. Ергономични канали и изпъкнали ръбове ефективно задържат течности, пясък, сняг и т.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси в процеса на закупуване.Осигурете на семейството си по-сигурна и удобна среда в колата.Лесно се изтрие влажна кърпа или извадете ги от колата и изплакнете с вода.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират