Дървена Поставка за инструменти за бродерия от кожата, 68 Дупки, Перфоратор за пробиване Кожени изделия - (Цвят: както е показано на фигурата)
Новинка

Дървена Поставка за инструменти за бродерия от кожата, 68 Дупки, Перфоратор за пробиване Кожени изделия - (Цвят: както е показано на фигурата)

BGN 1.00

В магазина

2✰ Отвори : Включва 68 дупки.✰ Добри характеристики на : Държач за инструменти за бродерия от масивна дървесина и кожа е разумна структура на дупки с различни размери за поставяне на елементи с различни размери, че е практично и удобно.✰ Подходящите случаи : идеален за съхранение на инструменти за работа с кожата, инструменти за полагане и на четки за рисуване, която е идеален инструмент за професионално съхранение. ✰ Качествен материал : Изработен от масивна букова дървесина и е с професионален дизайн за съхранение на вашите инструменти за ръчна работа. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.✰ Качествени материал : Изработен от масивна букова дървесина и е с професионален дизайн за съхранение на инструменти за ръчна работа фабрика за щавене на кожи производство.Много полезен държач за инструменти, на които можете да се насладите на дома и работна стая. ✰ Общият размер : дължина-27 см/10,6 инча, дължина-10 см/3. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 × Дървена поставка за инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти Характеристики на продукта : Материал : дърво Номер на модела : Инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти Произход : Китай. ✰ Дупки : включва 68 дупки.Пакетът включва : 1 × Дървена стойка за инструменти фабрика за щавене на кожи производство.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират