Auniwaig HSS Кръгла Стоманена Пръчка, с Диаметър 15 мм, Инструмент за струг, с Дължина 150 мм, за Сверлильных машини И Вал, Скучни Машина, Миниатюрни Аксиални Цилиндричен Щиф
Новинка

Auniwaig HSS Кръгла Стоманена Пръчка, с Диаметър 15 мм, Инструмент за струг, с Дължина 150 мм, за Сверлильных машини И Вал, Скучни Машина, Миниатюрни Аксиални Цилиндричен Щифт, Инструмент за Бродерия, 1 бр.

BGN 5.08

В магазина

Кръгли стоманени пръти са трайни и трайни за производство на занаяти собствените си ръце 【Отговаря на вашите нужди】 - Стоманени пръти лесно се режат и да се образуват от тях и резервни части за почти всичко, което пожелаете; да Можете да отрежете до всички желания размер в съответствие с вашите нужди.【Забележка за използването на】- Моля, добавете малко масло по време на съхранение и намаляване на контакт с въздуха или да не се излага на въздух за защита от ръжда; гладка Повърхност; лесно се поддава на корнизи; пукнатини не се образува.Части от бързорежеща стомана показват изключителни резултати при обработката на мека стомана, джанти и инструментални стомани. x кръг стоманена пръчка HSS.Пратката включва 1 бр. Нанесете за резби на стомана, желязо, мед, алуминиевия материал. Използва се като автоматично сверлильщика на струг с ЦПУ. 【Общо предназначение】- Широко се използва за обработка на режещи, остри ножове; гравиране; игли за штамповочного преса; пръти втулок лагери на металорежещи машини; пръти выталкивателя висока твърдост и централните щифтове прес-форми. са Изработени от трайни материали HSS. Auniwaig HSS Round Steel Rod Specifiations HRC : 60±1Материал : HSS (високоскоростна стомана) Диаметър : 15 мм /0,59 инча Обща дължина : 150 мм / 5,91 дюймАспецификация : 1.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират