Безпроблемна портативна сушилня с ремък на вентилатора, съвместима с Magic Chef MCSDRY1S (Сушилня с размер 2,6 куб. метра, височина 27-1/2 ширина 23-5/8)
Новинка

Безпроблемна портативна сушилня с ремък на вентилатора, съвместима с Magic Chef MCSDRY1S (Сушилня с размер 2,6 куб. метра, височина 27-1/2 ширина 23-5/8)

BGN 11.33

В магазина

метра, височина 27-1/2 инча, ширина 23-5/8 инча), но не и с компактна сушилня Magic Chef 1,5 кубСлед това хванете за рамо, носят го на лека опора и го издърпайте надолу, за да се навивам за свободна долната опора.Сега тя ще бъде на шкиве.[Съвместим с] : Преносим компактен сешоар с воздуходувкой, ремък на вентилатора е Съвместима само с Magic Chef MCSDRY1 S (Сушилня 2,6 куб.Ние просто трябва да се прикрепя, за да го задвижваща ролка, за да е инсталиран на ремъка на вентилатора на сушилнята. метра-MCSDRY35 W.Диаметър : 5 мм, обиколка : 800 мм. [Послепродажная гаранция] : Ако имате някакво недоволство или не сте сигурни, подходящ ли е този продукт за вашето устройство, моля, веднага се свържете с мен на електронна поща, и аз ще го намеря за теб на най-задоволително решение!. [Технически характеристики на изделия] : Оранжево лъскав колан, без шев.Каишка фен на вентилатора на сушилнята работи само в следните модели : Magic Chef MCSDRY1 S (сушилня 2,6 кубически метра, височина 27-1/2 инча, ширина 23-5/8 инча), но не и компактна сушилня Magic Chef 1,5 кубически фута-MCSDRY15 W /Компактна сушилня Magic Chef 3,5 кубически фута-MCSDRY35 W. [Инструкции за инсталиране на] : Първо извадете задната част на метална плоча и разхлабете всички винтове за вертикално група, поддерживающем барабан.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират