Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Acer Aspire 3 (A317-33) - Имат Алуминиева поставка 3 в 1, Преносим поставка за гледане от различни ъгли за Acer Aspire 3 (A317-33) - Сребрист мет?
Новинка

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместима с Acer Aspire 3 (A317-33) - Имат Алуминиева поставка 3 в 1, Преносим поставка за гледане от различни ъгли за Acer Aspire 3 (A317-33) - Сребрист металик

BGN 10.81

В магазина

? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ РЪКОХВАТКА] оборудвана С гумени крака за предотвратяване на приплъзване.? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] Задната част на влакчета е отворена за ЛЕСНО преместване, както и за подаване на въздух под вашия Aspire 3 (A317-33); отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.? [РЕГУЛИРУЕМА] Поставяне и монтиране на Box Wave Съвместима с Acer Aspire 3 (A317-33).Поберегите си гръбнака и парите!Използвайте това е най-доброто устройство, за да се повиши и по-ниски Aspire 3 (A317-33) или други устройства като таблет, или дори книга, за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] на Задната стена стойка е отворена за улесняване на движението, както и за подаване на въздух под вашия Aspire 3 (A317-33); отлично място за съхранение на допълнителни книжа!.Имат алуминиева поставка 3-в-1 - това е мултифункционален инструмент, който може да бъде адаптиран към нуждите на вашия Aspire 3 (A317-33) и достатъчно малък, за да се побере в джоба по време на почивките между помощта.Поставяне и монтиране на Box Wave Съвместима с Acer Aspire 3 (A317-33). ⚓ [Живи И здрави] ЗДРАВА конструкция не прогибается под налягане, също така може да ослабляться или се мотам в зависимост от необходимостта.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират