Бутик Utini, 20 парчета, Розови/Сини Красиви Фиби Свързани с Лък под формата на Слон, Модни Кавайные Фиба за коса във формата на Животни, Шапки Принцеса, Аксесоари за кос
Новинка

Бутик Utini, 20 парчета, Розови/Сини Красиви Фиби Свързани с Лък под формата на Слон, Модни Кавайные Фиба за коса във формата на Животни, Шапки Принцеса, Аксесоари за коса (Цвят: Многоцветен)

BGN 31.71

В магазина

Тип : Фиби за коса. Моля, внимателно разгледайте нашите снимки, както и подробно описание на уеб сайта и се свържете с нас онлайн, за окончателно потвърждение на цвят и стил, ако имате някакви проблеми, преди пускането на поръчки.Отдел име : Детски. 100% е абсолютно нова и модерна шнола за волос2. Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви покаже най-ясни снимки на стила и цветовете на всеки продукт, за които трябва да бъдат подробно описание.Ние сме готови да ви служат.Цветове : за да ви е по-лесно да изберете цвета, който предпочитате, ние празнуваме номер. Моля, напълно осъзнавам, че истинският цвят на продукта може да се различават малко от снимките, представени на нашия сайт, се дължи на различни фактори, като яркостта на монитора на вашия КОМПЮТЪР, разликата е в покритието при което е направена снимката. Моля, не се колебайте да се свържете с нас или да оставите съобщение при закупуване.Номер на модел : lmsmppsf06411c1701упаковка : 20 бр/лот Цвят : различни цветове на Употреба : за всеки украса на косата.Тип обект : прическа.Тип обект : прическа.) и под всяка картина.Отдел име : Детски.Или, ако все още не сте сигурни в цветове, моля не се колебайте да се свържете с нас или да оставите съобщение при поставяне на поръчки.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират