Квадратна сенник за обектив обектив Acouto 39 мм за Видеокамера DV, Филтър за обектив за Цифрови Видеокамери, Преносими Квадратна сенник за обектив обектив, Аксесоар за
Новинка

Квадратна сенник за обектив обектив Acouto 39 мм за Видеокамера DV, Филтър за обектив за Цифрови Видеокамери, Преносими Квадратна сенник за обектив обектив, Аксесоар за Оцветяване (39 мм)

BGN 0.33

В магазина

Това е практичен аксесоар за фотография Опции : 37 мм на 39 мм, 40. Своевременно заменяйте стар или повреден козирка за обектива на камерата, за да се постигне най-добър ефект на снимане.Подобрете качеството на изображението Тази квадратна сенник за обектив, изработен от устойчив на удари пластмаса, светонепроницаемая, което подобрява контраста и качеството на картината е на снимки. Силна съвместимост Тази комбинация е подходящ за всички видове камери и DV са с еднаква резба за закрепване.Допълнителна защита Правоъгълен сенник за обектив обектив може да защити са отворени и чувствителни лещи от механични повреди.Измерване е приблизително 6.Лесен за използване Квадрат сенник за обектив обектива е различно ниско тегло и портативност, лесно за пренасяне и съхранение.Опции : 37 мм на 39 мм, 40.Съответния ъгъл на снимане Ъгли на тези правоъгълни бленд отговарят на ъглите на заснемане на цифрови видеокамери. Тегло : Приблизително 23-33 г.5 mm, 43 mm, 52 мм. (камера и други елементи в комплекта не са включени). 1 * сенник за обектив обектив.Състояние : 100% чисто нов и високо качество.5 mm, 43 mm, 52 мм. Списък на пакетите : . различни размери по ваш избор.Материал : пластмаса.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират