Шапка за душ mikimini за жените, Множество Шапка за душ за бебета, Двойна Водоустойчива душ Капачка, Капачка за баня с мек PVC облицовки за деца и момичета със среден разм?
Новинка

Шапка за душ mikimini за жените, Множество Шапка за душ за бебета, Двойна Водоустойчива душ Капачка, Капачка за баня с мек PVC облицовки за деца и момичета със среден размер (опаковка от 1), Unicorn

BGN 3.79

В магазина

Непромокаеми шапки за душ ще ви помогне да запазите косата суха и приятно прекарване в банята ? ЛЕСНО да се НОСИ : В тази шапочке за душата използва сложна технология шевове. ? ИЗБОР за ПОДАРЪК : дамски шапки за душ серия mikimini "Unicorn", изработени от висококачествени и меки материали, които ще бъдат добър избор за вземане на душ, готвене, грижа за маска за коса и СПА.Дълбоки вътрешна подплата, специално разработени за повечето жени и момичета.Дълбоки вътрешна подплата, специално разработени за повечето жени и момичета. ? ВОДОУСТОЙЧИВ МАТЕРИАЛ : Двупластова душ капачка е направена от висококачествен PVC. ? Подходящ размер : Тази шапка за душ е с размер M 11 инча и размер XL 12", най-подходящ размер.Това е елегантен, красив и практичен шапка за душ.? ЩАСТЛИВ ЕДНОРОГ : Дизайн на шапки за душ Unicorn, вдъхновени от образа на яркото и в боя на еднорога.Това е елегантен, красив и практичен шапка за душ. ? ЛЕСНО да се НОСИ : В тази шапочке за душата използва сложна технология шевове.Шапка за душ е забавен и красив дизайн, а вътрешната част е изработена от гъвкаво PVC, благодарение на което вие ще се чувствате в нея удобно, приятно и красива.Шапка за душ е забавен и красив дизайн, а вътрешната част е изработена от гъвкаво PVC, благодарение на което вие ще се чувствате в нея удобно, приятно и красива.Еластичен декоративен спускане лесно се облича и да стреля.Тя е гъвкава и еластична, като се гарантира при този своята стабилност.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират