Скоби за чипс, Щипки за пакетите, Скоби за храни с Винил покритие против надраскване На Краищата, 8 Опаковки Сверхпрочных Метални Скоби за храни, Кухненски Щипки за ?
Новинка

Скоби за чипс, Щипки за пакетите, Скоби за храни с Винил покритие против надраскване На Краищата, 8 Опаковки Сверхпрочных Метални Скоби за храни, Кухненски Щипки за пакетите с храна, Клипове, файлове за снимки

BGN 3.59

В магазина

Противоскользящее гумено покритие : Нашите клипове, пакети с чипове, покрити с мека гума, нескользящий гумен слой осигурява по-дълготраен улавяне на затягане на пакети с чипове за по-добро уплътняване и свежест Можете да използвате тези утилитарен скоби за организиране на файлове, бележки, документи и висящи предмети в кухнята, в спалнята, пералня. Траен : Нашите клипове, пакети с чипове произведени от неръждаема стомана, в сравнение с пластмасови скоби, метални скоби за чипове са по-трайни. Траен : Нашите клипове, пакети с чипове произведени от неръждаема стомана, в сравнение с пластмасови скоби, метални скоби за чипове са по-трайни. 4 ярки цветове : Тежки скоби за чипове имат 4 различни цветове, можете да използвате различни цветове у дома, в офиса, в кухнята, те не само са отлични за запечатване на пакети със закуски, но и могат да се използват за окачване на снимки и дрехи. а остри ръбове, покрити с мека гума, устойчиви на корозия и не се плъзгат, им е трудно да се прекъсне, модернизирани извити скоби на пакети с чипове нескользящий гумен слой осигурява по-дълготраен улавяне на затягане на пакети с чипове. а остри ръбове, покрити с мека гума, устойчиви на корозия и не се плъзгат, им е трудно да се прекъсне, модернизирани извити скоби на пакети с чипове нескользящий гумен слой осигурява по-дълготраен улавяне на затягане на пакети с чипове.2 инча x 1 инч, вие ще получите 8 опаковки цветни щипки за хранителни пакети от всеки цвят по 2 броя, а максималният размер за отваряне на скоби е 0,55 инча / 1,4 см, това е достатъчно, за да отговори на вашите нужди в ежедневната им употреба и подмяна, както и ярки цветове ще забавляват в живота си.Освен това, открита дупка с диаметър 0,98 инча прави прищепку достатъчно голям и силен, за да задържат най-тежките, пуловери, дънки, дрехи, големи торбички за чипс или други дебели предмети.Широко приложение : Щипки за пакетите могат да се използват за уплътняване на отворени пакети с хранителни продукти, за да ги поддържа свежи, такива като чипс, бисквити, бонбони, замразени продукти и т. Можете да използвате тези утилитарен скоби за организиране на файлове, бележки, документи и висящи предмети в кухнята, в спалнята, пералня.Щипки за пакетите могат да се използват за уплътняване на отворени пакети с хранителни продукти, за да ги поддържа свежи, такива като чипс, бисквити, бонбони, замразени продукти и т. 4 ярки цветове : Тежки скоби за чипове имат 4 различни цветове, можете да използвате различни цветове у дома, в офиса, в кухнята, те не само са отлични за запечатване на пакети със закуски, но и могат да се използват за окачване на снимки и дрехи.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират