Автомобилно кърпа FUDAO, Суперпоглощающее Кола Изсушаващо кърпа, Кърпа за почистване на Автомивки, Белина за дърво, 2 Част (Многоцветен, един размер)
Новинка

Автомобилно кърпа FUDAO, Суперпоглощающее Кола Изсушаващо кърпа, Кърпа за почистване на Автомивки, Белина за дърво, 2 Част (Многоцветен, един размер)

BGN 22.20

В магазина

След полиране на колата, Той за дълго време ще запази лъскав, полиран външен видДръж се да изсъхне на пряка слънчева светлина. Грижи : За почистване и полиране на колата, използвайте замшевое кърпа. Внимателно изплакнете с вода преди всяка употреба.За почистване и сушене на автомобили, очила, мобилни телефони, фотоапарати, огледала, очила, часовници, бижута, прибори за хранене, сребро и т.За тези, Които обичат чисти, Това е Кола Кърпа - един Отличен продукт.За тези, Които обичат чисти, Това е Кола Кърпа - един Отличен продукт. Може многократно да се почиства, изсушава се и след деформация, е лесно да се получи и да се съхраняват. Внимателно изплакнете с вода преди всяка употреба. Грижи : За почистване и полиране на колата, използвайте замшевое кърпа.Цвят : многоцветен Материал : Замшевая плат Размер : 12x12 виж. Може многократно да се почиства, изсушава се и след деформация, е лесно да се получи и да се съхраняват.Дръж се да изсъхне на пряка слънчева светлина.Приложение : Замшевая плат с висока попиваща способност и може бързо да пия много вода, не оставя следи и замърсяване.Приложение : Замшевая плат с висока попиваща способност и може бързо да пия много вода, не оставя следи и замърсяване.Характеристики : Влажна кърпа С Отлична пластичност, Гигроскопичностью и тематика.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират