Игралното оборудване BoxWave, съвместимо с Energizer Energy 100 (2017) (Игралното оборудване от BoxWave) - Устройство за бързо стартиране с едно докосване на екрана, стартер за бързо с?
Новинка

Игралното оборудване BoxWave, съвместимо с Energizer Energy 100 (2017) (Игралното оборудване от BoxWave) - Устройство за бързо стартиране с едно докосване на екрана, стартер за бързо сваляне на игри за мобилни устройства,

BGN 2.00

В магазина

Доминируйте пред конкурентите си с помощта на Quick Trigger със сензорен екран!Игралното оборудване Box Wave, съвместимо с Energizer Energy 100 (2017). ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] 1.Quick Trigger достатъчно малък, за да пътува навсякъде без голям обем.Носете, когато искате да играете, където и да се намирате. Изберете интерфейс на настройките в играта и премести иконата на стрелба и насочване на функционална точка за контакт, за да започнете да играете.Благодарение на тактилни усещания и ергономична форма геймърите възстановяване на концентрацията и по-дълго запазват предимство пред другите играчи. Да играе на вашето устройство Energy 100 (2017) забавно, но без физически бутони, като задейства, това може да бъде лесно. ? [УСЕЩАНИЯ ОТ конзолата] Дизайн на нашия Quick Trigger е прост и ефективен.Просто включете устройството Energy 100 (2017), регулирайте настройките на интерфейса и играйте.Quick Trigger е достатъчно малък, за да се движите навсякъде без голямо тегло.Подобряване на възможностите на мобилните игри при по-малка умора на ръцете и на по-голяма площ на екрана.Висококачествени материали осигуряват професионално усещане. Закрепете на левия и десния бутон за бързо стартиране на върха на Energy 100 (2017) и настройте ги в подходяща позиция.Quick Trigger може да се похвали с бърза реакция на пръстите - по аналогия с конзола контролер - че осигурява по-голяма гъвкавост на плейъра; позволява на мобилните играчи свободно да се съсредоточи върху това, което е важно.Не се изисква зареждане или Bluetooth. Технология Quick Trigger предоставя КОНКУРЕНТНО превъзходство в игрите за мобилни телефони.Quick Trigger може да се похвали с бърза реакция на пръстите - по аналогия с конзола контролер - че осигурява по-голяма гъвкавост на плейъра; позволява на мобилните играчи свободно да се съсредоточи върху това, което е важно.Не се изисква зареждане или Bluetooth. Изберете интерфейс на настройките в играта и премести иконата на стрелба и насочване на функционална точка за контакт, за да започне играта.Дизайн на нашия Quick Trigger е прост и ЕФЕКТИВЕН. ? [СЪВМЕСТИМОСТ с игри] е Най-подходящ за такива игри като PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, Fortnite Mobile и други мобилни шутъри.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират