Органайзер за лекарства FZHOME, Калъф-Органайзер за хапчета на Седмица за пътуване, Кутия / Контейнер за таблетки Дневно в продължение на 7 дни, Опаковка таблетки / Конт
Новинка

Органайзер за лекарства FZHOME, Калъф-Органайзер за хапчета на Седмица за пътуване, Кутия / Контейнер за таблетки Дневно в продължение на 7 дни, Опаковка таблетки / Контейнер за витамини / Рибено масло (на 7 дни, черно-Rainbow)

BGN 19.32

В магазина

★ 【Вижте моя списък на храни】Органайзер за хапчета FZHOME * 1 ★ 【Кутия за хапчета с голям кабинета】 Общият размер : 11,12 "X 2,56"X 1,02"; Размер на всеки офис : 1,57 "x 1,18"x 0,78".FZHOME да ви оказват помощ в съответствие с неговите възможности и ще се опита да направи пазаруването приятно. побира около 6 рыбьих мазнини или 8 витамини, или 15 капсули, или 20 малки таблетки (в зависимост от размера). ★ 【Лесно се открива】 Лесно да се отваря за по-възрастни хора или хора, страдащи от артрит.Трайни етикети с най-различни цветове и разборчивостью. ★ 【Пътен калъф за хапчета】 7-цветна кутия за хапчета с трайни етикети, отпечатани на UV-радиация.★ 【Пътен калъф за хапчета】 7-цветна кутия за хапчета с трайни етикети, отпечатани на UV-радиация. ★ 【Контейнер за таблетки без BPA】 Пластмаса, без BPA, изработени от хранителна пластмаса, безопасно за здравето или медицински цели.Лесни за пренасяне и пътуване. ★ 【Кутия за хапчета с голям кабинета】 Общият размер : 11,12 "X 2,56"X 1,02"; Размер на всеки офис : 1,57 "x 1,18"x 0,78".Лесни за пренасяне и пътуване. ★ 【Контейнер за таблетки без BPA】 Пластмаса, без BPA, изработени от хранителна пластмаса, безопасно за здравето или медицински цели. ★ 【Лесно се открива】 Лесно да се отваря за по-възрастни хора или хора, страдащи от артрит.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират