Чанта за външна камера MJWDP, Водоустойчив Функционален Дишаща раница за огледално-рефлексен фотоапарат, чанта за видео (Цвят: сив, размер: 1)
Новинка

Чанта за външна камера MJWDP, Водоустойчив Функционален Дишаща раница за огледално-рефлексен фотоапарат, чанта за видео (Цвят: сив, размер: 1)

BGN 262.39

В магазина

Двоен цип за лесен и бърз достъпДъждобран да се скрие, с цип, за да се предотврати дъжд в дъждовен ден. Външни мрежести джобове за аксесоари.Двоен цип за лесен и бърз достъп.Мека дръжка и презрамки с смягченными гумени ленти ще ви позволи да се чувствате комфортно дори по време на най-дългото пътуване.Регулируем обтегач по-здрав и практичен.Опции : Използване : Универсален Стил : рюкзакупаковка включва : 1 * чанта за фотоаппаратаесли имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Водоустойчив плат прави вашия фотоапарат по-сигурни.Регулируем обтегач по-здрав и практичен.Дъждобран да се скрие, с цип, за да се предотврати дъжд в дъждовен ден.Мека дръжка и презрамки с смягченными гумени ленти ще ви позволи да се чувствате комфортно дори по време на най-дългото пътуване. Външни мрежести джобове за аксесоари.Водоустойчив плат прави вашия фотоапарат по-сигурни.

Характеристики на офертата

Use:
Universal
Style:
Backpacks
Package Include:
1*camera bag:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Клиентите също избират