Четка за нанасяне на боя, Апликатор за нанасяне на боя за коса, Инструменти За боядисване, Дръжка за инструменти, Метални изделия, Проекти, Тампон за крафтинга, Мета?
Новинка

Четка за нанасяне на боя, Апликатор за нанасяне на боя за коса, Инструменти За боядисване, Дръжка за инструменти, Метални изделия, Проекти, Тампон за крафтинга, Металлогриф Mit - (Цвят: както е показано)

BGN 2.00

В магазина

- Материал : ВълнаПроизход : Китай.Произход : Китай.Цвят : Както е показано на фигурата.- Отлични инструменти за нанасяне на бои или петна на продукти.- Размер : прибл.8 инча (Д * Ш * В).- Лекота на използване. 12,5 * 2 * 2 см/ 4.Цвят : Както е показано на фигурата.- Нанесете на широко, равно място и оцветяване тампон.Носи нещо до края.Характеристики - Цвят : показан на снимките.Описаниеэто отлично средство за нанасяне на оцветители или морилок на продукти.10 * Вълнени мазни, с метална дръжка за боядисване Характеристики на продукта : Произход : Китай. - за по-дълга употреба.С негова помощ може да се прилага на широки, гладки петна петна и оцветители - отлични инструменти за нанасяне на бои или петна на такива продукти, като фильера за кант, обувки и климатик.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират