Стъргалка, за да се бритвенных остриета Ainiv, Скребковый инструмент 2 в 1 с 10 бр. метални остриета и 10 бр. Пластмасови остриета, Многофункционална Почистваща Бръснеща ?
Новинка

Стъргалка, за да се бритвенных остриета Ainiv, Скребковый инструмент 2 в 1 с 10 бр. метални остриета и 10 бр. Пластмасови остриета, Многофункционална Почистваща Бръснеща стъргало за етикети, етикети, конопатки, лепило,

BGN 3.33

В магазина

Ако не сте доволни от нашите продукти или са закупили на грешен модел, моля свържете се с нас и ще получите пълно възстановяване на сумата или замянаИзползвайте бръснеща инструмент за премахване и почистване, както и пластмасови остриета, това е по-безопасно за вашите пръсти и повърхности. 【Ергономичен дизайн на ДРЪЖКАТА】 Стъргало е с ергономичен дизайн във формата на дъга, а повърхността дръжки има нескользящий фигура, която е безопасна и удобна. С негова помощ можете да премахнете мръсотия, стикери, табели, лепило, стикери, етикети и боя.Това ще ви помогне лесно и ефективно извършване на почистване. 【ШИРОКО се използва】 Инструмент, подходящ за различни места и е идеален за тези повърхности, като стъкло стени, уреди, метал и т.Свържете се с нас за да получите напълно задоволително обслужване и техническа поддръжка. ? 【Гаранция за 100% удовлетвореност 】 Не е нужно да се притеснявате за никакви промени или возвратах, свързани с проблемите на качеството на продукта. 【КОМПАКТЕН и СИГУРЕН】 Достатъчно малки да се поберат в джоба или в случай на инструменти, това е много удобен за бръснене инструмент за почистване на открито.【Ефективен набор от инструменти за ПОЧИСТВАНЕ на】Стъргало позволява бързо и ефективно премахване на петна, предохранительная бутон върху повърхността на острието осигурява добра стабилност, както и 20 сменяеми остриета улесняват и защитават почистване.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират