Kleenplus Жълт Мотоциклет Ивици Стикер Мотор под наем Класическа Мультяшная Бродерия на Желязо В Тъканите Апликация САМ Облекла на плавателни съдове Ремонт Декоратив?
Новинка

Kleenplus Жълт Мотоциклет Ивици Стикер Мотор под наем Класическа Мультяшная Бродерия на Желязо В Тъканите Апликация САМ Облекла на плавателни съдове Ремонт Декоративен Знак, Символ Костюм

BGN 3.26

В магазина

този продукт може да бъде или шият, или прогладить, но въпреки това ние препоръчваме прогладить на мястото, а след това да шият, за да се увери в неговата надеждност При продължителна употреба трябва да повторите стъпка 3 от обратната страна на плата.Ако има някакви проблеми, уведомете ни!Ние ще се радваме да помогнем.Разходите за преработка на доставка не подлежат на връщане. Защитете повърхност на пластира, покрийте го с влажна кърпа или тънка кърпа и прогладьте при висока температура, след това 2-3 пъти погладьте заплату желязо в продължение на 10-15 секунди. Гаранция за 100% удовлетвореност.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача. Нанесете заплату на точното място плат, който искате да декорирате.Инструкция за проглаживанию : .Ако вие не сте готови, повторете стъпки 3 и 4.Ако по някаква причина не сте доволни от придобити стока, моля свържете се с нас за да получите инструкции за връщане в рамките на 14 дни връщане на парите.Размер : 2 X4,2/8 инча / покажи на следващата картинка.Ние правим всичко възможно, за да може всеки клиент е напълно доволен.Пратката ще бъде изпратена директно от Тайланд стандартна въздушна поща с малък размер, и това ще отнеме около 11-21 работни дни. Спрей достатъчно количество пара на повърхността на тъканите и топлина лист с обратната страна на пластира.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират