MAJCGS Банер на Хелоуин, 3 бр., ще ви представим корицата с изненада, Паяци, Насекоми, Забавна Интересна Ужасна Кутия, играчка за томбола, подаръци за децата за Хелоуин (Ц
Новинка

MAJCGS Банер на Хелоуин, 3 бр., ще ви представим корицата с изненада, Паяци, Насекоми, Забавна Интересна Ужасна Кутия, играчка за томбола, подаръци за децата за Хелоуин (Цвят: A-1)

BGN 45.09

В магазина

Възстановяване на средства не бъде взето в продължение на повече от 30 дни За следпродажбено обслужване на едно фестивални стоки са много чувствителни към времето, не поддържат връщане и замяна, обърнете внимание на внимателен снимка!трябва да си купя 4,100% на нови продукти, доставени от фабриката.Добре дошли в нашия магазин, ние привезем ви красив подарък, ще го обичам и се присъединете към кошницата за пазаруване!. Срокът за доставка е около 15 работни дни. (Моля, бъдете внимателни с купувачи, които са твърде придирчиви към продукта)2. За размера на Всички детски размери се измерват с ръка, и на грешка в 1-2 см, не, но ние ще направим всичко възможно, за да се избегне фактор грешки. Ако има някакви щети, моля, първо се свържете с нас, ние използваме най-бързо решение за всички. За разликата в цвят : всички снимки на бебето са направени в естествената си форма, разликата в цвета се дължи на яркост, контраст и други фактори персонален дисплея, така че показан цвят дълбок или плитък, така че разликата в цвета не може да бъде гарантирана.Материал : дърво;?фигура от дърво : животни причина : Хелоуин персонализация : няма номер на модела : Бижута Препоръки : 1. Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, можете да ни остави съобщение и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират