Каишка за телефон ULDIGI, 10 бр., каишка за фотоапарат, за ключодържател, Метален Окачен Титуляр за пръсти, Пръстен, Сменяем Калъф, Каишка за мобилен телефон, Изгубен Раз?
Новинка

Каишка за телефон ULDIGI, 10 бр., каишка за фотоапарат, за ключодържател, Метален Окачен Титуляр за пръсти, Пръстен, Сменяем Калъф, Каишка за мобилен телефон, Изгубен Разход Висулка за телефон, Анти-Изгубен Фенер, анти-Цветен

BGN 2.33

В магазина

Позволява лесно и сигурно носят телефон, фотоапарат, Mp3, ключодържатели и т, каишка за пръстите. - Разглобяема конструкция ви позволява удобно да инсталирате и деинсталирате каишка за телефон.Каишка пръстен за своята практика за телефонаописание товаровпальцевый кръг за носене на телефона Каишка е направена под формата на метален кръг, така че можете да го носите на пръста си, за да се предотврати загуба или повреда при падане устройство., на ремешке за мобилен телефон на китката. каишка за мобилен телефон, Този модерен каишка за китката ви позволява да прикачите камера / мобилен мобилен телефон / електронни елементи / ключове или други леки предмети.Каишка за мобилен телефон : идеален за употреба за офиса, училище, у дома, на открито, за пътуване и за всеки повод, когато ви е необходим. - Цвят : случаен каишка за мобилен телефон. - Размер : около 10 х 2,9 х 0,5 см Кръг за пръстите за носене на телефона. -Идеален за употреба за офиса, училище, у дома, на открито, за пътуване и за всеки повод, когато ви е необходимо, каишка за пръстите за електронно дизайн.Пратката включва в себе си 10 x каишка за мобилен телефон Характеристики -лек и Лесен за свързване. -За леки електронни аксесоари, лична карта, фотоапарат, мобилен мобилен телефон, музикален плеър, USB флаш памети, MP3, лампи-светкавици и т.Позволява лесно и сигурно носят вашия телефон, фотоапарат, Mp3, ключодържатели и т.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират