Bsxgse Домакински Чистящая Впитывающая Гъба За определяне Кожа, Метал, Стъкло, Чаршафи, Чистящая Впитывающая Салфетка, Спрей за почистване на дома Отвън (Е, Един разме?
Новинка

Bsxgse Домакински Чистящая Впитывающая Гъба За определяне Кожа, Метал, Стъкло, Чаршафи, Чистящая Впитывающая Салфетка, Спрей за почистване на дома Отвън (Е, Един размер)

BGN 2.67

В магазина

Лесно се улавя, Без никакви трудности или неудобстваГъба за миене на автомобили, много здрава и добре впитывающая влагата.Материал : Висококачествена Мека Голяма гъба.Изсушаване се случва Толкова бързо, че Не Може да се Скрият В Тази Чиста, Въздушна Микросреде. Разтегателен гъба, идеален за почистване на автомобили, бусове, велосипеди и други предмети от бита.Изсушаване се случва Толкова бързо, че Не Може да се Скрият В Тази Чиста, Въздушна Микросреде.Лесно се улавя, Без никакви трудности или неудобства.Гъба за миене на автомобили, много здрава и добре впитывающая влагата.Материал : Висококачествена Мека Голяма гъба. Разтегателен гъба, идеален за почистване на автомобили, бусове, велосипеди и други предмети от бита.Материал : влакно от дървесна маса Размер : както е показано на фигура, цвят : многоцветен.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират