Баскетболист Звезда Уестбрук Нажежен Раница За Съхранение на Топки, за Съхранение на Спортно оборудване, богат на функции Студентски Чанта За Мъже и Жени (Сив Моде?
Новинка

Баскетболист Звезда Уестбрук Нажежен Раница За Съхранение на Топки, за Съхранение на Спортно оборудване, богат на функции Студентски Чанта За Мъже и Жени (Сив Модел 2)

BGN 21.23

В магазина

Материал на раницата : Водоустойчиви висококачествени платно с пълна подплата, която носи тежестта, но лекВ раницата има отделен джоб за принадлежности в раницата може да се сложи на баскетболни, футболни, волейболни или други топки, можете да сложите няколко любимите си спортни обувки.Специален външен канал за таксуване, свържете захранващия блок вътре в раницата и да свържете мобилния си телефон към външния интерфейс, за да може да зареждате вашия мобилен телефон. Най-добрият подарък за междузвездни фенове баскетболист.(Забележка : раницата е само канал интерфейс се зарежда, без да се включва захранващия блок). Размери на продукта : 19,7 х 7,1 × 13,4 инча. (В този раница поберат повече неща, отколкото на снимката)^ ^.Ако носите тази раница, вие определено по-красива, отколкото на модела на снимката.Обезобразен раница може да се използва за училищна раница/чанта за пътуване/спортна чанта за чанта/ лаптоп backpack. Голяма кутия за игри с топка : Клон за игри с топка са подходящи за носене, футболна топка, волейбол, баскетбол и мини футбол; Също така в него може да се съхранява оборудване, необходимо за други спортове.it може да се използва като всеки ден раница, чанта голям за книги колеж, професионален раница за лаптоп или ежедневна употреба на всяко място за почивка през уикенда, случайни международни пътувания, къмпинг за през нощта, походного на раницата.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират