TREQB Преносима Птичья Клетка за Пренасяне на Папагала, Пътна Чанта-Раница с Акрилни кормушкой, аксесоари за разглеждане на забележителности на 360 °, аксесоари за дом?
Новинка

TREQB Преносима Птичья Клетка за Пренасяне на Папагала, Пътна Чанта-Раница с Акрилни кормушкой, аксесоари за разглеждане на забележителности на 360 °, аксесоари за домашни любимци (Цвят: A, размер: както е показано)

BGN 2.67

В магазина

Описание : Красива, удобна и надеждна : Лесен за носене, да се излиза навън Прозрачна клетка за панорамни видите Разпънка за птици, на които можете да стоите с хранилки Здрава и устойчива клеткаспецификацияматериал : акрил Размер : както е показано Опаковъчен лист : Клетка за домашни любимци * 1 Забележка : 1 Здрава и устойчива клетка.Борова рамка от дърво за чинки и пойни птици, за окачване в тежки условия на открито.Разпънка за птици с хранилки. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.Красив, удобен и надежден.Прозрачна клетка за панорамни гледане.Лесен за носене, да се излиза навън. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират