LXXSH 6 бр. Художник Найлонови Косата Дървена Дръжка Акварелни и Акрилни Маслени Набор от Четки за Рисуване Стоки за Бродерия (Цвят: кафяв, Размер: 6 бр.)
Новинка

LXXSH 6 бр. Художник Найлонови Косата Дървена Дръжка Акварелни и Акрилни Маслени Набор от Четки за Рисуване Стоки за Бродерия (Цвят: кафяв, Размер: 6 бр.)

BGN 1.00

В магазина

нДобра твърдост и еластичност, тя не расшатывается и не се разпада, и можете да използвате четка, за да се съсредоточи върху снимката и винаги да е пълен с творчески идеи. е Добра твърдост и еластичност, тя не расшатывается и не се разпада, и можете да използвате четка, за да се съсредоточи върху снимката и винаги да е пълен с творчески идеи.Материал : дърво + микс коса + алуминий Размер : Дължина 28,5-32 см Опаковка : 6 бр.Подходящ за студенти, любители и артисти Полированное дърво и дълга дръжка за лесно и комфортно использованиязолотые синтетични четината лесни за почистване и добре обработени Са идеални за акварел, масло, гваш, стенопис, тяло, нокти, лице, миниатюри, модели, керамика, художествена стенопис и т.Златен синтетичен косъм, лесно за почистване и добре се вписва. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.Полиран пластмаса и е дълга дръжка за по-лесно и удобно използване.Идеален за акварел, масло, гваш, рисунка на тялото си, ноктите, лицето, миниатюри, модели, керамика, художествена стенопис и т.Подходящ за студенти, любители и артисти. Топъл съвет : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.Измерете стоки на ръка, той може да се различават с 1 см, ние ще бъдем много благодарни за вашето разбиране.

Характеристики на офертата

Клиентите също избират