IULJH Led осветление стена за помещения, Дървена лампа за баня, осветителни тела за Суета, Дизайн на осветително тяло за грим, Топъл Домашен декор (Цвят: натурален разме?
Новинка

IULJH Led осветление стена за помещения, Дървена лампа за баня, осветителни тела за Суета, Дизайн на осветително тяло за грим, Топъл Домашен декор (Цвят: натурален размер: Топло белый_55 см (8 W))

BGN 0.33

В магазина

Хомогенна текстура, естествен цвят, лесно се поддава на огъванеЗатворена форма, пыленепроницаемая, лесен за почистване.Затворена форма, пыленепроницаемая, лесен за почистване.Хомогенна текстура, естествен цвят, лесно се поддава на огъване. и елегантни характеристики са идеално се съчетават със стила на вашата баня и килер. и елегантни характеристики са идеално се съчетават със стила на вашата баня и килер.Параметри : Материал : дърво + акрил източник на светлина : led чипове Цвят на светлината : топло светлина Опаковката включва : 1 * Лампа за грим Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Нейната лесно да се деформира, лесни за почистване и той колоритен.Млечно-бял акрил лампа с еднакви коефициенти на топлопреминаване, висок коефициент на топлопреминаване, антирефлексно покритие.Нейната лесно да се деформира, лесни за почистване и той колоритен.Млечно-бял акрил лампа с еднакви коефициенти на топлопреминаване, висок коефициент на топлопреминаване, антирефлексно покритие.

Характеристики на офертата

material:
wood+acrylic
light source:
LED chips
light color:
warm light
Package Include:
1*Makeup Lamp:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Клиентите също избират